OM QVALIS

Mitt navn er Stine Ernst Grønås og jeg er ansiktet bak Qvalis.

 Jeg er her for å hjelpe deg med å gjøre de endringene i ditt liv som du har bruk for gjennem personlig tilpassede forløp enten det gjelder fysioterapi, personlig trening eller kostveiledning.

Mine verdier er; kvalitet, trygghet, tilpasningsdyktighet og gode resultater.


KOMPETANSEOMRÅDER

  • Prestasjonsfremmende sportsspesifikk trening
  • Skadeforebyggende trening
  • Gjenopptrening etter skade
  • Funksjonell styrketrening
  • Graviditetsrelaterte problematikker
  • Kostveiledning
  • Gruppetrening

HVEM ER JEG?

Jeg er nok det man kaller en "trenings- og helseentusiast" - men som likevel har fokus på balansen mellom det "normale" og det "ekstreme". Jeg lever generelt etter "alt med måte"-prinsippet og mener at det skal være rom for å leve godt - også når man er "sunn".

Ut over å være fysioterapeut har jeg en bachelor i Folkehelsearbeid med en overbygning i motiverende samtale samt er EHFA utdannet personlig trener. Jeg har vært selvstendig i København i 3,5 år hvor jeg primært arbeidet med sportsspesifikk og prestasjonsfremmende trening, samt livsstilsendring, hvor mine klienter oppnådde gode resultater. Derutover har jeg arbeidet som fysioterapeut for det danske U-18 landslaget i rugby og for CSRs herre- og kvinneseniorlag.

Innen fysioterapien interesserer jeg meg spesielt mye innen idrettsfysioterapi, skulder-, rygg- og nakke, samt graviditetsproblematikker. Jeg vil alltid ta gledelig i mot deg enten det gjelder fysioterapi, personlig trening eller kostveiledning og vil gjøre mitt ytterse for at du oppnår best mulige resultater.

Det skal være gøy å være sunn!

 


Å investere i egen helse er den beste investering du kan gøre.
Husk! Det er aldri for sent”
— Stine Ernst Grønås